Jessica

Jessica: Het smsje

18 januari, 2017

 

In het eerste deel heb je kunnen lezen hoe Jessica haar familie achterliet voor de liefde van haar leven. Heeft haar familie ongelijk en is Willem echt de prins op het witte paard?

Als ik bij Willem ben ingetrokken, blijf ik in eerste instantie in mijn oude woonplaats werken. Daardoor moet ik elke dag 250 km rijden en sta ik in kilometers file. Maar, ik heb de liefde van mijn leven en daar ben ik oh zo blij mee.
Willem is heel zorgzaam, hij is goed voor me en we gaan direct naar Euro Disney, één groot feest! Ik voel me de gelukkigste vrouw op de wereld.
Dan word ik ineens gebeld door ene Karen, dit blijkt de ex van Willem en ze waarschuwt me.
“Als jullie ruzie hebben, ga er dan nooit tegen in. Wees verstandig, draai je om en loop gewoon weg.”
Ik reageer erg bot en hang op, wat een jaloers kreng!
Tijdens het avondeten vertel ik Willem over het bizarre telefoontje. We lachen er allebei hard om, wat een afgunst!

Ik ben nog erg jong, 19 jaar, maar heb al wel een kinderwens. Ik weet dat Willem, die 27 is, deze wens ook heeft. Hij is net jarig geweest en we liggen op bed.
“Willem lieverd, jij wil toch graag een kindje?”
“Ja! dat wil ik heel erg graag!”
“Zullen we er samen voor gaan? Ik zie onze toekomst samen en dat zou ik graag willen delen met een klein wondertje.”
Hij is zo blij dat we het samen vieren. We zijn dol gelukkig, niets kan ons geluk verstoren. Ik stop meteen met de pil want heb op internet gelezen dat zwanger worden nog makkelijk een half jaar kan duren. Dat vinden we niet erg, we zijn net drie maanden samen dus hebben geen haast.

Ik rij nog steeds iedere dag 250 km op en neer voor mijn werk. Wel voel ik me steeds vaker moe en ik betrap mezelf er op dat ik erg vaak misselijk ben. Op een dag ben ik zo misselijk dat ik op mijn werk moet overgeven.
“Je bent toch niet zwanger ofzo?”
De haren op mijn rug gaan recht overeind staan, het zal toch niet zo snel?
Voordat ik naar huis rij ga ik nog even langs het werk van Willem, hij is druk bezig. Het buurmeisje van 15 loopt ook rond met haar nietszeggende klusjes. Ik irriteer me altijd een beetje aan haar, met haar veel te korte rokjes en een te dikke laag make-up. Ze zit al een tijdje achter Willem aan, maar Willem is met zijn 27 jaar toch wel echt te oud voor haar. Ik geef hem een kus en zie hoe zij zich hier aan ergert. Willem en ik moeten hier wel een beetje om lachen. Daarna ga ik naar huis en duik ik mijn bed in.

Die avond haalt Willem een zwangerschapstest. Zenuwachtig neem ik de test mee naar de wc, twee blauwe streepjes betekent zwanger…
Als ik naar de test kijk zie ik twee dikke blauwe strepen tevoorschijn komen. Ik voel me verdoofd, zo snel al? Op internet stond dat het wel een half jaar kon duren!
Lijkbleek kom ik de badkamer uit, ik geef de test aan Willem die drie keer moet lezen en kijken voor hij beseft wat er aan de hand is… “Yessssss, we worden papa en mama!”
Willem is zo trots dat hij zijn mond niet kan houden. Hij verteld aan iedereen dat hij papa wordt, van veel mensen krijgen we de reactie dat dit erg snel is. “Weten jullie dat nu wel zeker?”
Maar wij zijn dolgelukkig. De baby groeit goed en we zijn druk met het uitzoeken van alle spulletjes voor de baby en de babykamer.
Willem is er van overtuigd dat we een dochter krijgen, ik denk dan nog dat het een jongetje wordt. Tijdens de 20 weken echo krijgt Willem gelijk en horen we dat we een dochter krijgen.

Tijdens mijn zevende maand zwangerschap begint het me op te vallen dat Willem zijn telefoon wel erg scherp in de gaten houdt. Ik zoek er eerst niets achter, werkdingetje ofzo. Maar na een tijdje zit het me toch niet lekker.
“Ik heb het gevoel alsof er iemand tegen me liegt”
“Nou dan ben ik benieuwd wie, want ik ben het niet” lacht Willem.
We eten verder en besluiten die avond nog even gezellig met wat vrienden naar de kroeg te gaan. Daarna gaan we direct naar bed.

De volgende morgen word ik al vroeg wakker, last van mijn rug, harde buiken, de normale zwangerschap kwaaltjes. Ik probeer verder te slapen maar de telefoon van Willem geeft om de 5 minuten een soort herhalingstoon, erg irritant! Ik besluit uit bed te gaan om zijn telefoon uit te drukken. Wanneer ik zijn telefoon pak verschijnt er een bericht in beeld…

‘Hey lieverd, wanneer zie ik je weer? Slaap lekker en een dikke kus van mij waar jij hem maar wil XXX’

deel 1 | deel 2| deel 3 | deel 4 | deel 5 | deel 6 |  deel 7 | deel 8| deel 9 | deel 10

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *