Mama

Mama sieraad (+winactie!)

19 april, 2017

Een sieraad is natuurlijk mooi, maar echt bijzonder wordt die meestal pas wanneer er een herinnering aan vast zit.
Toen ik van Names4ever een mama sieraad mocht uitkiezen, vond ik dat een leuke reden om een herinnering aan een sieraad voor Emma mee te geven.

Ik heb al snel een voorkeur voor een aantal van de sieraden, maar ik vind het leuk om Emma te laten kiezen. Zij heeft haar keus snel gemaakt… “Omdat we allebei lang haar hebben!”.

Het sieraad wordt snel geleverd en Emma en ik zijn allebei erg nieuwsgierig. De hanger is verpakt in een schattig doosje, wat ervoor zorgt dat het voelt als een echt cadeautje.
Emma maakt het doosje voorzichtig open en wordt dan super enthousiast!
“Kijk mama! Dat is mijn naam toch! E-MM-A”.

Onze namen staan in de haren van moeder en dochter gegraveerd. Het formaat van deze hanger is 27×33 mm. Alle sieraden worden door Names4ever zelf gemaakt en met uiterste zorg afgewerkt. De graveringen zijn van hoge kwaliteit, het ziet er prachtig uit.
Het leuke aan deze hanger vind ik dat die zowel door moeder als dochter gedragen kan worden. Ik zal hem dan ook zelf dragen tot Emma oud genoeg is, daarna is de ketting voor haar.

Het is natuurlijk hartstikke leuk om zo’n mooie hanger voor jezelf aan te schaffen, maar is het niet minstens net zo leuk om er 1 cadeau te geven? Denk eens aan die vriendin waarmee je 9 maanden hebt meegeleefd, dit is een origineel en persoonlijk kraamcadeau. Maar ook oma weet als geen ander hoe het moeder en kind gevoel is. Die moeder en kind relatie, maak je met dit sieraad op een unieke manier zichtbaar.

Op zondag 14 mei 2017 is het weer moederdag. De ideale dag om moeders even extra in het zonnetje te zetten. Natuurlijk gaat er niets boven de zelfgemaakte cadeautjes van je eigen kinderen… Maar in alle andere gevallen zijn deze mama sieraden zeker een aanrader!

Vind jij dit ook een mooi sieraad voor jezelf of een bijzondere moeder die je kent? Kijk dan ook even op mijn facebook pagina, want daar mag ik deze week een zilveren mama sieraad weggeven! (afgelopen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *