Dagje uit | Events

Elfia 2017

3 mei, 2017

 

De mensen die mij op instagram volgen, hebben de afgelopen weken via mijn insta story de vorderingen van onze kostuums kunnen volgen…
Weken lang was ik bezig met blaadjes, glitters en goudspray want wij werden herfst elfjes.

Afgelopen weekend was het dan eindelijk zover, de poorten van Elfia gingen voor de 25ste keer open!
Anders dan vorig jaar, hebben we dit jaar echt enorm veel geluk met het weer. Het blijft droog en zelfs de zon laat zich regelmatig zien.

Als we Elfia binnenkomen lopen we een klein rondje. Door het prachtige weer is de sfeer weer helemaal zoals ik van Elfia gewend ben. Mensen zitten gezellig te kletsen op het gras en genieten van de geweldige kostuums die langskomen… Andere mensen dansen op de muziek van de verschillende bands die op het podium staan. Ik zie meisjes in het gras zitten die bloemen hebben verzameld en daarvan ontzettend mooie kransen voor om hun hoofd maken. Even verderop gaan twee jongens van een jaar of 8 volledig op in hun rol als ridder als ze elkaar met een “zwaard” te lijf gaan.

Als we naar de tuinen voor het kasteel gaan om even te chillen ontmoeten we Maaike. Zij ging vorig jaar voor het eerst met ons mee en is dit jaar van de partij met haar vriend Alain en dochtertje Catharina. Dit vind Emma erg leuk, want zij en Catharina zijn al een hele poos vriendinnetjes.

We eten en drinken wat en lopen daarna even langs de vele kraampjes. We eindigen op een veldje waar de paarden uit een van de shows staan. Daar ontmoeten we een aantal bekende van Maaike waar we nog een poos gezellig mee kletsen.

Dan nemen we afscheid van iedereen en lopen naar het podium. Dit is Emma’s favoriete plek op Elfia, voor het podium op de dansvloer! Samen dansen we op de muziek en Emma heeft de grootste lol.

Voor we Elfia verlaten loop ik nog even snel langs de kraam van Kim Houtzager. Vorig jaar ontmoette ik haar voor het eerst en het is altijd gezellig weer even te kletsen. Dan is het echt tijd afscheid te nemen van een geweldig Elfia 2017.

Zijn jullie wel eens op Elfia geweest?

 

 

  1. Het MOET heel leuk zijn geweest want de verhalen die ik hoorde van Catharina en haar entourage waren lovende. Jij ziet er ook leuk uit met je meisje en leuke foto’s heb ik al op de fb pagina van elfia van de meiden. Ik was bekaf na die 2 uurtjes slaap…want de vleugels van the forgotten elf moesten nog af…Volgend jaar weer???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *