Mama

Moeder en dochter zomer bucket list

21 juni, 2017

 

“Mam, ik ga naar groep 2!” zegt Emma met een trotse glimlach.  Na de herfstvakantie ging zij voor het eerst naar school en nu is groep 1 alweer bijna voorbij. Voor me staat een klein meisje, die heel hard bezig is heel snel groot te worden.

Nu Emma wat ouder begint te worden denk ik vaak aan dingen die ik nog met haar zou willen doen. Een dagje naar het strand, een leuke picknick, film kijken. Ik heb waarschijnlijk makkelijk praten met ‘maar’ 1 kind, maar ik denk dat het heel belangrijk is om af en toe 1 op 1 tijd met je kind te hebben. Ik zie aan Emma dat ze geniet wanneer al mijn aandacht alleen voor haar is en dat maakt onze band alleen maar hechter.

Nu de zomervakantie voor de deur staat hebben we weer alle tijd dingen te ondernemen. Natuurlijk is het dan wel leuk dingen te doen waar we samen van kunnen genieten. Dus gingen Emma en ik aan tafel zitten en bedachten een bucket list, met 15 dingen die wij de komende zomer willen doen…

 

 

Heb jij wel eens 1 op 1 tijd met je kind? En hebben jullie al plannen gemaakt voor de zomer?

  1. Het leven gaat inderdaad heel snel. Daarom heb ik ook een mama en dochter bucketlist. Ik wil nog zoveel met haar doen. Een kijkdoos maken stond er nog niet op maar is voor ons denk ik wel een leuke aanvulling

  2. Wat een goed idee, eentje om te onthouden voor als ons droppie groter is. Een kijkdoos maken en een boek schrijven, super schattig! Volgens mij gaan jullie een hele fijne zomer hebben samen :).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *