k3
Dagje uit | Tip

Binnenkort in de bioscoop: K3 Love Cruise

9 november, 2017

Zo’n twee jaar geleden werden Hanne, Marthe & Klaasje de nieuwe K3. Voor Emma die toen net 3 was, was dit best even wennen. Wie waren die 3 meiden? En waarom doen ze K3 na? Niet zo gek want Emma was groot fan van K3 en kende Kristen, Karen en Josje dan ook erg goed. De nieuwe liedjes van K3 vond ze nog net zo leuk als de oude maar wanneer we de films keken zag zij nog steeds Kristen, Karen en Josje en dat is natuurlijk best een beetje verwarrend voor een 3 jarige.

K3 Love Cruise

tim douwsma

Maar vanaf 13 december kunnen we ook op het grote scherm eindelijk kijken naar Hanne, Marthe & Klaasje. Want dan zal hun eerste film “K3 Love Cruise” te zien zijn in de bioscopen! Acteurs als Tim Douwsma, Nicolette van Dam en Winston Post zullen ook te zien zijn in deze 90 min. durende familiefilm.

De film

K3 gaat mee op een cruise waar ze een optreden moeten geven. Maar tijdens deze boottocht loopt er heel wat mis. En als uit de magische ketting van Klaasje dan ook nog een parelelf met toverkrachten verschijnt, is het hek helemaal van de dam. Brengen onze 3 meisjes deze reis tot een goed einde?

k3

Wij zijn alvast erg benieuwd naar de eerste film van Hanne, Marthe en Klaasje! De trailer ziet er in ieder geval al veelbelovend uit!

 

 

Bekijk hier alvast de trailer

 

Kennen jullie ook van die grote K3 fans??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *