hunkemoller
Mama

Twinnen met de mini me collectie van Hunkemöller

28 november, 2017

Mocht het je nog niet zijn opgevallen, twinnen is hot! Mijn moeder deed mijn zusje en mij vroeger ook al wel eens dezelfde jurkjes aan, maar tegenwoordig zijn het niet alleen meer zusjes en broertjes die twinnen, de hele familie doet mee!

 

“Zo moeder, zo dochter”

Ik kan me nog wel herinneren dat ik zelf een klein meisje was en net als mijn moeder wilde zijn. Ik denk dat de meeste meisjes dit wel herkennen. Wanneer ik de kans kreeg besloot ik dan ook regelmatig mijn moeders kleding of schoenen aan te doen. Vol trots kwam ik dan de huiskamer binnen… “Kijk mama, ik ben net als jij!”

Emma vind het ook erg leuk om mijn kleding aan te doen. Daarnaast vind ze het geweldig als we dezelfde kleding hebben. Nu hebben Emma en ik niet heel veel dezelfde dingen, maar voor haar is dezelfde kleur genoeg om te vertellen dat we tweeling zijn. Met de mini me collectie van Hunkemöller kunnen we nu “echt” tweeling zijn, hoe leuk is dat?!

 

hunkemoller twinnen

 

Onesies

De onesies zijn gemaakt van zachte en fluffy materialen waardoor ze super lekker zitten. Ze zijn dus niet alleen fijn om in te slapen, maar ook erg lekker voor een relax dagje binnenshuis.

De kinder onesies uit de mini me collectie zijn verkrijgbaar voor kinderen (maat 104-110/4-5 jaar, 116-122/6-7 jaar, 128-134/8-9 jaar) en voor tieners (140-146/10-11 jaar, 152-158/12-13 jaar). Grotere maten onesies zijn beschikbaar in de volwassenen onesie lijn.

 

mini me collectie

 

Voor de meest koude nacht

Ik heb jullie nog niet verteld over onze plannen om weer te gaan kamperen. De nachten in een tent, zeker in het voor- en najaar, kunnen best fris zijn. Voor die nachten zijn deze onesies natuurlijk ook perfect! Deze fleece variant zorgt voor extra warmte tijdens die momenten dat je het nodig hebt…

Wat vind jij van deze mini me collectie? En vind jij het leuk om te twinnen met je kindje?

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *