paddington2
Dagje uit | Tip

Bioscoop tip: Paddington 2

28 december, 2017

De kerstdagen hebben we inmiddels achter de rug, maar we hebben nog wel wat dagen kerstvakantie te gaan. En tijdens die kerstvakantie draait ook het tweede deel van Paddington in de bioscopen, een leuke tip om er even tussen uit te gaan dus!

Paddington

Een jonge Peruviaanse beer met een grote passie voor alles dat Brits is reist naar Londen om een huisje te vinden. Alleen en verdwaald eindigt het beertje op Paddington Station, waar hij er achter komt dat het stadsleven niks voor hem is. Op het station wordt hij gevonden door de familie Brown, die het beertje in huis neemt.

Het vervolg…

In deel 2 is Paddington inmiddels gesetteld bij de familie Brown en een graag gezien figuur in de wijk. Op zijn eigen onhandige manier worstelt hij zich van het ene naar het andere baantje om geld te verdienen voor een mooi cadeau voor de honderdste verjaardag van tante Lucy. Hij heeft een mooi pop-up boek van Londen op het oog, maar dat wordt gestolen door Phoenix Buchanan; een charismatisch acteur en meester in vermommingen. Paddington krijgt de schuld en hij belandt in de gevangenis waar hij onder anderen de intimiderende kok Knuckles McGinty ontmoet. Terwijl de familie Brown er alles aan doet om Paddingtons onschuld te bewijzen en hem vrij te krijgen, moet Paddington samen met zijn medegevangenen een plan bedenken om Phoenix te ontmaskeren en het verjaardagscadeau voor tante Lucy terug te vinden.

Paddington goodies!

Ben jij ook een Paddington fan? Kom dan ook even langs op mijn facebookpagina, daar geef ik een aantal leuke paddington goodies weg!

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *